Eten ophalen via Eatcard
facebook

Chinees Specialiteiten Restaurant Jade Garden Breda

KLIK OP DEZE LINK VOOR ONZE ON-LINE BESTELLEN MENUKAART !! 


BEKIJK OOK ONS AFHAAL-MAANDMENU VOOR 2 PERSONEN:
KLIK OP DEZE LINK VOOR HET MAANDMENU.



Meer info / geschiedenis over Chinees Restaurant Jade-Garden (BREDA)

Chinees Specialiteiten Restaurant Jade-Garden in Breda (Noord-Brabant) staat sinds jaar en dag hoog aangeschreven. De voornaamste reden is dat het restaurant geen "gewone chinees" is.

Wij zijn een culinaire Chinees. Onze zeer uitgebreide kaart biedt een keur aan Chinese specialiteiten uit verschillende streken. Ruim 200 gerechten uit de Kantonese, Pekingnese, Szechuaanse en Shanghase keuken. Per 1 januari 2024 is het restaurant overgenomen en in Chinese handen van de familie Li. 

Dan hebben we het nog niet eens over de bekende Nederlandse & Chinese gerechten als Fou Yong Hai en Babi Pan-gang. 

Zeer uitgebreide kaart

Wanneer je de menukaart van Jade-Garden opent, kun je gerust even de tijd nemen om alles goed te bekijken. Om te beginnen bij de voorgerechten: er is een keuze uit meer dan 14 soepen, waaronder de verrukkelijke Wan Tan Soep en de orignele Hay Yoek Tsi Soep (de echte originele haaienvinnensoep), maar wij hebben ook de overheerlijke peking eend Soep. De 24 verschillende koude en warme voorgerechten bieden onder andere heerlijke Dim Sum, verschillende cocktails en pasteitjes. De grote favoriet is hier de Hoi Sin Pin Pun, een seafood hors d'oeuvre met inktvis, tongfilet en garnalen.

Komende bij de hoofdgerechten. Het Pekingeend-menu lokt. Of gaan we voor het exclusieve Kantonese Fondue, waarbij je zelf kiest of je kippenvlees, varkenshaas, ossenhaas, inktvis, tongfilet, Chinese garnalen, tahoe of verse groenten in de hete bouillon dompelt.

Opvallende bij Jade-Garden is ook de uitgebreide wijnkaart en de wijn van de maand.

Ook de gasten komen uit alle windstreken

Veel gasten van Jade-Garden zijn zakenmensen. Op weekdagen zijn zakendiners hier aan de orde van de dag. Het is geweldig om te zien dat mensen uit Rotterdam, Dordrecht, Den Haag en Belgiƫ speciaal naar Breda rijden om bij ons te komen eten. In de weekenden zien we veel families en vriendengroepen.

Ook het afhaalgedeelte en de catering is zeer populair in de omgeving. Jade-Garden is een specialiteitenrestaurant, maar wel betaalbaar.

Voor groepen bieden wij ook de mogelijkheid van een buffet en op locatie verzorgen wij regelmatig de catering.

Chinees Specialiteiten Restaurant Jade Garden  |  Heilaarstraat 237  |  4814 NX  Breda  |  Tel. 076-5149277